Vznik a zmena štátnozamestnaneckého pomeru - Kováčiková, Eva
Nový zákon o štátnej službe č. 400/2009 Z.z. Vznik štátnozamestnaneckého pomeru. Skúšobná doba. Zmena štátnozamestnaneckého pomeru. Preloženie štátneho zamestnanca. Vymenovanie do funkcie vedúceho zamestnanca. Odvolanie štátneho zamestnanca z funkcie. Služobná cesta.