Reforma daňovej a colnej správy - Klabníková, Klára
Účel koncepcie. Reforma daňovej a colnej správy. Fázy koncepcie. UNITAS I, UNITAS II. Legislatívne zmeny právnych predpisov súvisiacich s reformou. Rekodifikácia právnych predpisov. Zákony v oblasti daní a poplatkov. Úlohy daňového riaditeľstva. Činnosť daňových úradov. Úloha Ministerstva financií. Spolupráca daňových orgánov s inými štátnymi orgánmi.