Radšej pokuta ako pomoc? - Hlubina, Palo
Výrobky a služby chránených dielní odoberajú firmy, ktorým štát odpustí pokutu za to, že sami nezamestnávajú hendikepovaných ľudí. Zdalo by sa, že je to obojstranne výhodný obchod, avšak skúsenosti chránených dielní také optimistické nie sú. Občianske združenie Maják a agentúra Manna, ktoré fungujú ako chránené dielne.