Poznatky a znalosti v sieti slovenských univerzít (Projekt APVV-0230-07: Regionálna dimenzia znalostnej ekonomiky) - Buček, Milan
Ambície výskumného projektu Regionálna dimenzia znalostnej ekonomiky. Výskumný projekt štyroch slovenských univerzít. Používanie pojmov poznatok a znalosť v projekte. Koncepcia riešenia projektu, jeho štruktúra a manažment.