Ako dosiahnuť dramatické zlepšenia - Pisárová, Silvia
Rast konkurenčných tlakov na podniky. Potreba aplikácie Business process re-engineering (BPR) v podnikoch všetkých veľkostí. BPR ako nástroj realizácie zmien. Dôvody, prečo aplikovať BPR. Mapovanie procesov a ich reinžiniering.