Zmena podmienok kabotáže - Poliak, Miloš
Pojem kabotáž v cestnej doprave. Kritériá pre vykonávanie cestnej nákladnej dopravy v rámci krajín Európskej únie. Zjednotenie podmienok realizácie kabotáže v krajinách Európskej únie. Nariadenie ES č.1072/2009.