Operácie riadené hlasom v distribučných centrách - Dudek, Slavomír
Uplatňovanie technológie riadenia založenej na diaľkovom prenose hlasovej komunikácie. Priebeh hlasovej komunikácie v distribučnom centre. Výhody riadenia hlasom - zvýšenie produktivity, presnosti a správnosti. Využívanie technológie ovládania hlasom v nadnárodných distribučných centrách.