Novela zákona o audítoroch - Fabová, Zdenka
Novela (zákon č. 504/2009 Z.z.) nie je veľkého rozsahu, spresňujú sa v nej niektoré ustanovenia pôvodného zákona (zákon č. 540/2007 Z.z.) a zabezpečuje sa zapracovanie odporúčaní Výboru pre audit a dohľad nad audítorskou profesiou európskej komisie.