Quality of gathering, processing and distribution of information in knowledge based society - Dugas, Jaroslav, 1967-
Zvyšovanie významu kvality informácií v súčasnom svete. Informačná etika. Kodifikácia. Hodnotenie informácií. Kvalita informácií.