Funkce a možnosti použití fotografie v reklamě - Marek, Luboš Josef
V marketingovej komunikácii stále viac získava na nezastupiteľnosti fotografia. Pribúdajú otázky ako s reklamnou fotografiou pracovať. Samostatnú kategóriu tvoria fotobanky.