Vnitrofiremní komunikace - nedílná součást marketingu - Tahal, Radek
Vnútrofiremná komunikácia musí byť integrálnou súčasťou marketingových aktivít spoločností. Článok sa sústreďuje na komunikačné nástroje, manažérske zmeny a monitoring vnútrofiremného prostredia.