Marketingová komunikácia v prostredí obcí - Horváthová, Miriam
V článku sú predstavené čiastočné výsledky riešenia grantu v oblasti využívania marketingovej komunikácie v samospráve. Potreba dlhodobého plánovania marketingových aktivít zo strany samosprávy. Stručná charakteristika porovnávaných samosprávnych jednotiek.