Riadenie toku hotovosti v podniku - Klučka, Jozef
Tok hotovosti (cash flow). Výplata a príjem hotovosti. Výpočet toku hotovosti. Ukazovatele s priamou vypovedacou hodnotou - ukazovatele likvidity. Ukazovatele rentability. Riadenie toku hotovosti - cash management.