Classification of companies with theassistance of self-learning neural networks - Konečný, Vladimír
Klasifikácia ohodnotenia finančnej situácie podnikov využitím samoučiacej sa umelej neurónovej siete. Príklady potvrdzujúce funkčnosť metódy aj použitého modelu neurónovej siete. Hlavná pozornosť je venovaná klasifikácii poľnohospodárskych podnikov.