<The> methods of valuation in agricultural accounting - Sedláček, Jaroslav
Metódy oceňovania biologických aktív a poľnohospodárskej produkcie. Porovnanie českého a medzinárodného prístupu k vykazovaniu a oceňovaniu. Medzinárodný prístup dáva prednosť princípu verného a poctivého zobrazenia skutočností v účtovníctve, zatiaľ čo české účtovníctvo uprednostňuje zásadu opatrnosti.