Organizačné zmeny a manažment ľudských zdrojov vo vzdelávacej inšitúcii (1). súčasť realizácie strategických priorít - Matulčíková, Marta, 1964-
Významnou súčasťou realizácie strategických priorít je manažment ľudských zdrojov. Externé a interné faktory vyvolané zmenami vo vzdelávacej inštitúcii. Manažment ľudských zdrojov ako integrálna súčasť manažmentu pri dosahovaní kvality, efektívnosti a konkurencieschopnosti. Zladenie ekonomických a sociálnych záujmov pri vytváraní jednotného systému riadenia.