SEPA - významný nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti poskytovateľov finančných služieb - Musa, Hussam
Nástroje SEPA v podmienkach Slovenskej republiky. Prínosy projektu SEPA z pohľadu slovenských občanov.