Výdavkové politiky malých obcí v kontexte ďalšieho vývoja fiškálnej decentralizácie v SR - Pisár, Peter
Fiškálna decentralizácia v SR a financovanie investícií v podmienkach malých obcí. Zdroje kapitálového financovania v obciach. Spolupráca malých obcí a fondy Európskej únie. Projektové financovanie. Partnerstvo verejného a súkromného sektora.