Mýty a pravdy srovnávací reklamy - Kůta, Petr
Právny pohľad na porovnávaciu reklamu. Do 1.1.2001 porovnávacia reklama zakázaná. Novela obchodného zákonníka a povolenie porovnávacej reklamy za určitých podmienok. Dodržiavanie zásad férovosti a objektívneho prístupu.