Niektoré otázky súvisiace s trhmi práce v EÚ - Považanová, Mariana
Súčasné postavenie žien na trhoch práce EÚ. Faktory ovplyvňujúce postavenie žien na trhoch práce. Potreba zosúladenia pracovného a rodinného života.