"Make or buy decision": Testovanie platnosti Williamsonovej teórie transakčných nákladov v podmienkach SR - Sičáková-Beblavá, Emília
Transakčné náklady v teórii kontrahovania verejných služieb. Verejné služby podľa faktorov ovplyvňujúcich výšku transakčných nákladov. Analýza miery kontrahovania vybraných miestnych verejných služieb.