Európsky regulačný rámec cezhraničnej zdravotnej starostlivosti - Šagát, Vladimír
Vývoj regulácie EÚ v oblasti cezhraničnej zdravotnej starostlivosti. Princípy poskytovania cezhraničnej zdravotnej starostlivosti v zmysle rozhodnutí Európskeho súdneho dvora. Verejná mienka o poskytovaní cezhraničnej zdravotnej starostlivosti. Výsledky flešového Eurobarometra.