Zmerajte si sily s konkurenciou využite pri tom Porterov model piatich konkurenčných síl - Bleyová, Dagmar
Obnovenie firemnej stratégie a spoznanie sily konkurenčnej pozície na trhu. Porterov model piatich konkurenčných síl. Ako upevňujú svoje pozície veľké firmy. Prieskum podľa potrieb konkrétneho zákazníka. Analýza SWOT.