Marketingové aktivity ako prostriedok podpory maloobchodného odbytu - Dianovská, Júlia
Špecifické, osobitné postavenie marketingu v oblasti podpory odbytu produktov. Teoretická báza je podporená cennými praktickými skúsenosťami marketingového génia, bývalého šéfa marketingu v spoločnosti Coca-cola a súčasného predsedu strategickej poradenskej firmy The Zyman Group, Sergia Zymana. Sergio Zyman dosiahol totiž svojou na výsledky orientovanou prácou mimoriadne zvýšenie predaja nielen vo vyššie uvedenej celosvetovo známej spoločnosti. Jeho originálny a tvorivý prístup, ktorý sa v praxi opakovane osvedčil obohacujú aktuálne teoretické poznatky súčasných vynikajúcich ekonómov, k akým bezpochyby patria autori jednej z teórií marketingového manažmentu Philip Kotler a Kevin Lane Keller.