Ako eliminovať nedôveru k neziskovým organizáciám - Dražová, Katarína
Ľudia na celom svete, ktorí majú potrebu pomáhať, sa združujú v organizáciách, ktoré sú známe pod všeobecným pojmom neziskové organizácie. K rozširovaniu humanitárnych myšlienok a projektov významnou mierou pomáha aj samotná marketingová komunikácia. Konkurencia v treťom sektore. Komunikačné aktivity a ich prínos k eliminácii nedôvery. Čiastkové ciele marketingovej komunikácie v neziskovej organizácii. Eliminácia nedôvery k neziskovému sektoru ako celku. Zvýšenie informovanosti verejnosti.