Obchodné rokovania a interkultúrna komunikácia - Hulajová, Ľubica
Kurz Obchodné rokovania v agličtine určený študentom 3. a 4. ročníka Fakulty medzinárodných vzťahov EU v Bratislave. Obchodné rokovania a interkultúrna komunikácia. Rozširovanie komunikatívnych zručností študentov.