Interaktívna komunikácia v mediálnej praxi - Eisele, Štefan
Pôsobnosť interaktívnej komunikácie prevažne na televíznom trhu. Okrem toho, že je najsledovanejší, sú na ňom preinvestované najväčšie finančné prostriedky. Dnešná forma televízneho vysielania trpí viacerými bariérami, ktoré by však mali byť odstránené ku koncu roka 2012 s príchodom digitalizácie. Princíp interaktívnej komunikácie spočíva v dvojsmernom toku informácií. Na jednej strane je vysielateľ, na druhej používateľ TV prijímača, resp. divák. Inovatívne prístupy k interaktívnej komunikácií.