Meranie efektívnosti v distribučnom kanále - Gabriš, Miloš
Príspevok objasňuje možnosti efektívneho riadenia distribučného kanála prostredníctvom merania jeho výkonnosti. Hodnotenie efektívnosti distribučných kanálov. Atribúty: hospodárnosť, pokrytie trhu a riadenie. Podla Kotlera dnes firmy musia nielen riadiť distribučný systém, ale aj vytvárať nepretržite sa vyvíjajúcu hodnotovú sieť.