Životné prostredie (zložky životného prostredia) - nedeliteľná súčasť podnikateľského prostredia v EÚ - Urblíková, Daniela
Prístup firmy k ochrane životného prostredia na príklade akciovej spoločnosti Tepláreň Košice, a.s. Ochrana ovzdušia. Porovnanie produkcie emisií za roky 2000-2005. Odpadové hospodárstvo. Odpadové vody - množstvo vypustených odpadových vôd za roky 2000-2005.