Možnosti zvýšenia konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov SR na európskom trhu - Nekolová, Veronika, 1984-
Prostredie malých a stredných podnikov na Slovensku. Smery vplývajúce na zlepšenie pozície MSP na Slovensku. Stratégia inovácie. Stratégia kooperácie – siete MSP. Možnosti financovania MSP na Slovensku. Inštitucionálna podpora MSP. Dôležitá je motivácia MSP, aby v plnej miere využívali to, čo im členstvo v EÚ môže poskytnúť – otvorenosť trhov, finančná podpora, poradenstvo, možnosť expanzie.