Právna úprava "modrých kariet" v EÚ - Hurná, Lucia, 1978-
Základná charakteristika smernice Európskej únie, ktorá upravuje pracovnú migráciu vysokokvalifikovaných zamestnancov. Zrýchlená procedúra vydávania špeciálnych povolení na pobyt a prácu označovaných ako modrá karta. Právna úprava modrých kariet.