Simulácia výrobných systémov - výborná možnosť prezentácie dosiahnutých výsledkov - Škorík, Peter
Simulácia a vizualizácia ako zdroj informácií na zobrazenie reálnych dejov simulovaného výrobného, či logistického systému. Rôzne prístupy simulácie výrobných systémov a implementácia imerzívnych technológií v rámci výroby. Využitie trojrozmerného zobrazenia vytvoreného modelu. Výsledky výskumu.