Globálna hospodárska kríza a kríza civilizácie - Alexy, Július, 1926-2024
Aktuálne indikátory a ich pôsobenie pred nekontrolovateľným vývojom súčasnej spoločnosti. Prienik etiky v informačnej ekonomike. Implementácia podnikateľskej etiky.