Výzva a príležitosť RFID technológie - Poláčková, Eva Carmen
Pojem RFID technológia (angl. Radio Frequency Identification), technológie využívajúce elektromagnetické signály. Rast a uplatnenie RFID systémov. Hlavné výhody a hlavné oblasti využitia. Ekonomické prínosy RFID technológií. Hranice bezpečnosti a súkromia.