IFRS: znehodnocovanie dlhodobého majetku na vlastné použitie - Tumpach, Miloš, 1970-
V účtovníctve má byť správne vyjadrená prípadná zmena finančnej situácie podniku (účtovná závierka), predovšetkým však znehodnotenie majetku a zvýšenie hodnoty záväzkov. Článok sa sústreďuje iba na majetok. Zobrazenie znehodnotenia podľa IFRS. Určenie straty zo znehodnotenia. Vysvetlenie a poznámky.