Heslo dňa: inovovať! - Dzurová, Mária
Dôležitosť správneho prístupu k riešeniu problémov vo firme v čase krízy. Inovačná stratégia firmy a tvorba novej hodnoty pre zákazníka. Inovácie v logistike. Znižovanie nákladov internej logistiky. Rýchly tok informácií, čas ako konkurenčný faktor. Audit logistických procesov a optimalizácia procesov. Účinná spolupráca s IT sektorom. Správne využívanie outsourcingu v logistike.