Zkrocení žhavého slunce jaké jsou možnosti investování do alternativních zdrojů energie - Polanský, Igor
Výnosné investovanie do zelenej energie v Česku, ktoré v ďaka dotáciám prilákalo tisíce investorov aj špekulantov, sa výrazne mení. Aj keď všetko vyzerá bezrizikové, existujú významné investičné riziká. Operačné, legislatívne, prevádzkové riziko. Možnosti investovania do projektov. Zahraničné skúsenosti.