Niektoré výkladové problémy náhrady škody v obchodnom práve z aspektu práva SR a ČR - Chochúlová, Lenka, 1983-
Zodpovednosť členov štatutárnych orgánov kapitálových obchodných spoločností a družstva. Porovnanie všeobecnej a osobitnej obchodnoprávnej zodpovednosti za škodu. Rozsudok veľkého senátu Najvyššieho súdu ČR zo dňa 15.10.2008, sp. zn. 31 Odo 11/2006 z pohľadu zodpovednosti za škodu štatutárnych orgánov.