Kto dostane peniaze pri vinkulovaní poistky banky pri hypotekárnych úveroch vyžadujú aj zdvojené poistenie bytu - Škriniar, Pavel, 1979-
Požiadavky bánk pri poskytovaní hypotekárnych úverov. Istota veriteľa a poistenie nehnuteľnosti. Hypotekárny trh a úvery splácané iným úverom. Vinkulácia poistného plnenia. Súhlas banky pri vyplácaní poistného. Proces likvidácie poistnej udalosti.