Imidž vysokej školy - módne slovo, či potenciálna konkurenčná výhoda - Nimrichterová, Jana
Imidž vysokoškolskej vzdelávacej inštitúcie ako konkurenčná výhoda. Príklad z praxe - Imidž Podnikovohospodárskej fakulty - analýza a porovnanie interného a externého imidžu.