Ako keby cukor už nikto nechcel vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Stagnácia komoditných trhov. Vyššia volatilita v sektore obilnín a olejnín. Zlato a drahé kovy. Ropa WTI prešla do fázy stagnácie. Zasadanie OPEC-u a zmeny produkčných kvót. Znehodnocovanie ceny cukru. Výsledky spotreby kávy a kakaa. Nákup a cenové korekcie.