Výkonnosť ekonomiky a ekonomický rast - teoretické východiská a aplikácia v podmienkach SR - Grofčíková, Janka
Makroekonomické ukazovatele výkonnosti ekonomiky - hrubý domáci produkt, miera nezamestnanosti a inflácia. Teoretické východiská výkonnosti ekonomiky. Charakteristika ekonomického rastu podľa S. Kuznetsa. Výkonnosť ekonomiky a ekonomický rast - aplikácia v podmienkach Slovenskej republiky. Vývoj a štruktúra HDP (1993-2007). Vývoj nezamestnanosti a miery inflácie (1993-2007).