V predajniach treba realizovať aj zmeny - Marázová, Lenka
Rozmiestnenie tovaru v predajni, ako i prostriedky, ktoré sa pri tom využívajú, patria do oblasti vizuálneho merchandisingu. Ten na podporu predaja využíva umenie dizajnu a psychologický vplyv vizuálnych vnemov na zákazníka. Kedy vystavený tovar upúta pozornosť.