Bytová výstavba a kvalita bývania v Slovenskej republike - Vidová, Jarmila, 1967-
Bytová politika SR v povojnovom období. Štátne financovanie výstavby bytov. Uplatňovanie panelových technológií bytov. Výstavba a financovanie bytov po roku 1990. Kvalita bývania v SR.