Kommunikationswissenschafliche Grundlagen der Rhetorik - Adamcová, Lívia
Vedecké a komunikatívne základy rétoriky. Ciele – úlohy a fázy ústnej komunikácie. Komunikačný model. Aspekty rétorickej komunikácie. Základné komponenty výpovede.