Demografie a její vlivy na pojišťovnictví - Kadlecová, Jana
História poisťovníctva v Českej republike. Súčasný poistný trh v ČR. Vývoj životného poistenia v rokoch 1992-2008. Vplyv demografie na matematické výpočty v poistení. Využitie úmrtnostných tabuliek pre výpočet poistného. Demografická situácia v ČR a jej možné vplyvy na poisťovníctvo.