Samotná nálepka UNESCO nestačí - Severová, Michaela
České a moravské pamiatky zapísané v zozname UNESCO. Úlohy a problémy pamiatok UNESCO. Marketing a propagácia pamiatok. Ciele združenia České dědictví UNESCO. Ciele osvetové a vzdelávacie.