Nejen čokoládová hvězda - Diesing, Helena
Český avantgardný umelec Zdeněk Rykr (1900-1940) a jeho známe reklamné grafiky: čokoládová hviezda Orion, reklama na kávu - Kulíkova káva, obal na čokoládu Kofila, reklama na benzín Kolínskej rafinérie petroleja a ďalšie.