Analýza zhodnocovacích procesov a štruktúrne súvislosti slovenskej ekonomiky - Fliegová, Jana
Analýza štruktúrnej súvislosti slovenskej ekonomiky. Pozornosť sa sústreďuje predovšetkým na zmeny v štruktúre pridanej hodnoty. Analýza zahŕňa obdobie rokov 1995-2008. Súčasťou uvedeného príspevku je analýza vývoja materiálovej náročnosti v základných odvetviach slovenského hospodárstva.