Podnikateľské prostredie SR (vyhodnotenie fungovania lokálnych inštitúcií zameraných na podporu podnikateľov) - Sabo, Štefan
Stručná analýza podnikateľského prostredia z pohľadu fungovania regionálnych inštitúcii, ktoré majú pomáhať k vytvoreniu priaznivého podnikateľského prostredia. Cieľom je vytipovať inštitúcie, ktoré fungujú najefektívnejšie.